Champions League: Monaco Triomfeert Dankzij Akliouche En Ilenikhena

Champions League: Monaco triomfeert dankzij Akliouche en Ilenikhena

Monaco heeft dinsdagavond een belangrijke overwinning geboekt in de Champions League. De Franse club versloeg in eigen huis Braga met 2-1 en nam zo de leiding in Groep B.

Het was een spannende wedstrijd waarin Monaco lange tijd de betere ploeg was. De thuisploeg kreeg in de eerste helft al enkele goede kansen, maar het was Braga dat als eerste scoorde. In de 44e minuut bracht Bruma de Portugezen op voorsprong.

Monaco kwam echter terug in de tweede helft. In de 58e minuut bracht Eliesse Ben Seghir de stand weer in evenwicht. De jonge aanvaller, die net van de bank was gekomen, toonde zijn klasse met een prachtige volley.

De winnende treffer viel in de 70e minuut. Na een snelle aanval wist Akliouche de bal met een slimme pass in de voeten van Ilenikhena te spelen. De spits bleef kalm en schoot de bal hard in de verre hoek.

De 2-1 zege was een welverdiende overwinning voor Monaco. De Franse club speelde een aantrekkelijke wedstrijd en toonde zich een gevaarlijke tegenstander. Met deze overwinning neemt Monaco de leiding in de groep.

De volgende wedstrijd van Monaco in de Champions League is op dinsdag 24 oktober. Dan spelen ze uit tegen Bayer Leverkusen.

Belangrijke punten:

• Monaco won met 2-1 van Braga in de Champions League.
  • Eliesse Ben Seghir scoorde de gelijkmaker voor Monaco.
  • Akliouche en Ilenikhena waren beiden belangrijk in de winnende treffer.
  • Monaco neemt nu de leiding in Groep B.

Met deze overwinning heeft Monaco laten zien dat het een sterke ploeg is die zeker mee kan doen om de titel in de Champions League.

Thank you for visiting our website wich cover about Champions League: Monaco Triomfeert Dankzij Akliouche En Ilenikhena. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.