Twee Doelpunten Van Akliouche En Ilenikhena Voor Monaco

Twee doelpunten van Akliouche en Ilenikhena voor Monaco

AS Monaco heeft met 2-0 gewonnen van Stade de Reims in een vriendschappelijke wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De twee goals kwamen van de jonge talenten Akliouche en Ilenikhena.

Een jonge, hoopvolle ploeg

De wedstrijd tegen Reims was een goede oefening voor Monaco, met veel jonge spelers die hun kans kregen. Philippe Clement koos voor een line-up met veel aanvallende intentie, en de Monegasken kregen al snel hun beloning.

Akliouche opent de score

In de 28ste minuut opende Akliouche de score. De 18-jarige middenvelder ontving de bal op de rand van de zestienmeter en krulde de bal prachtig in de linkerbovenhoek. Een doelpunt dat zijn klasse en potentieel duidelijk aantoonde.

Ilenikhena verdubbelt de voorsprong

Monaco bleef druk uitoefenen, en de tweede goal was niet lang wachten. In de 42ste minuut werd Ilenikhena vrijgespeeld in de zestienmeter. De 19-jarige spits twijfelde geen moment en schoot de bal hard in de rechterhoek.

Positief einde van de oefenwedstrijd

De 2-0 overwinning was een goede opsteker voor Monaco. De jonge spelers toonden veelbelovende dingen en de aanvallende intentie van de ploeg is duidelijk aanwezig.

Een blik op de toekomst

De komst van nieuwe spelers, waaronder de ervaren spits Wissam Ben Yedder, zal zeker een positieve impact hebben op Monaco. De ploeg wil dit seizoen strijden om de top van de Ligue 1 en de beker, en de prestaties van de jonge spelers geven veel hoop voor de toekomst.

Met twee doelpunten van Akliouche en Ilenikhena heeft Monaco een goede stap gezet in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het is duidelijk dat de Monegasken ambitie hebben om succesvol te zijn.

Thank you for visiting our website wich cover about Twee Doelpunten Van Akliouche En Ilenikhena Voor Monaco. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.