Sadiq Met Twee Doelpunten AZ Naar De Overwinning

Sadiq met twee doelpunten AZ naar de overwinning

AZ Alkmaar heeft zaterdagmiddag met 2-0 gewonnen van FC Groningen. Myron Boadu en Zakaria Aboukhlal maakten de goals voor de Alkmaarders. Sadiq Umar was de grote man in de wedstrijd, hij scoorde twee keer.

Een moeizame start

De wedstrijd begon moeizaam voor AZ. FC Groningen stond goed georganiseerd en AZ had moeite om door de Groningse defensie te breken. In de eerste helft waren er nauwelijks kansen te noteren.

Sadiq Umar opent de score

Na de rust kwam AZ beter uit de startblokken. De Alkmaarders kregen meer grip op het spel en kwamen in de 56e minuut op voorsprong. Sadiq Umar schoot de bal van dichtbij in het Groningse doel. Het was zijn eerste goal van de wedstrijd.

Sadiq Umar verdubbelt de score

Tien minuten later verdubbelde Sadiq Umar de score. De spits van AZ kreeg de bal voor zijn voeten in het strafschopgebied en schoot de bal hard in het doel.

Rust in de tweede helft

Na de tweede goal van Sadiq Umar zakte AZ wat terug en kreeg FC Groningen meer grip op het spel. Toch kwam FC Groningen niet meer tot scoren en AZ hield de overwinning veilig.

Sadiq Umar was de man van de wedstrijd. Hij scoorde twee keer en was een constante dreiging voor de Groningse defensie. AZ heeft de drie punten gepakt en blijft in de race voor een plek in de top 4.

Andere belangrijke punten:

• Myron Boadu scoorde zijn tweede goal van het seizoen.
  • Zakaria Aboukhlal gaf de assist voor de tweede goal van Sadiq Umar.
  • AZ Alkmaar heeft nu 20 punten uit 10 wedstrijden.
  • FC Groningen blijft steken op 10 punten uit 10 wedstrijden.

Conclusie

AZ heeft met 2-0 gewonnen van FC Groningen. De Alkmaarders waren in de tweede helft de betere ploeg en Sadiq Umar was de man van de wedstrijd. De overwinning betekent dat AZ in de race blijft voor een plek in de top 4.

Thank you for visiting our website wich cover about Sadiq Met Twee Doelpunten AZ Naar De Overwinning. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.