Champions League: Monaco Wint Tegen...

2 min read Sep 20, 2024

Champions League: Monaco wint tegen...

Monaco, Frankrijk - AS Monaco heeft de eerste wedstrijd in de Champions League-groepsfase met 4-1 gewonnen tegen... in het Stade Louis II.

Een spetterende start

De wedstrijd begon met een ongewoon snelle tempo. De eerste goal viel al na 7 minuten, toen... de bal in eigen doel werkte. Monaco bleef drukken en in de 20e minuut verdubbelde ... de score met een schot van buiten de zestienmeter.

Het antwoord van...

... probeerde in de tweede helft de score te verkleinen. Ze hadden een aantal goede kansen, maar Monaco-doelman... hield de nul. Toch slaagden ze er in de 62e minuut in om de score terug te brengen tot 2-1.

Monaco omarmt de winst

Monaco liet zich echter niet ontmoedigen en scoorde twee keer in de laatste 20 minuten. In de 70e minuut tekende ... voor de 3-1, en in de 85e minuut besliste... de wedstrijd definitief met de 4-1.

Conclusie

Met deze overtuigende overwinning neemt Monaco een belangrijke voorsprong in de Champions League-groepsfase. Het team van... toonde een sterk aanvallend spel en een ijzersterke verdediging.