AZ Wint Dankzij Stiftje En Dubbelklapper Sadiq

AZ Wint Dankzij Stiftje en Dubbelklapper Sadiq: AZ Sloopt Fortuna Sittard

AZ heeft zaterdagmiddag met 3-0 gewonnen van Fortuna Sittard. Een stiftje van Jordy Clasie en een dubbele treffer van Sadiq Umar waren genoeg voor de Alkmaarders om de drie punten in te pikken en de tweede plaats op de ranglijst te consolideren.

Het was een wedstrijd die AZ van begin tot eind domineerde. De Alkmaarders kregen talloze kansen om te scoren, maar Fortuna Sittard hield lange tijd stand. De openingstreffer kwam in de 32e minuut, toen Jordy Clasie met een schitterend stiftje de bal in de verre hoek krulde.

Sadiq Umar nam het heft daarna in handen. Na een mooie assist van Jesper Karlsson verdubbelde de Nigeriaanse spits de score in de 56e minuut. De Alkmaarders bleven vervolgens druk zetten en in de 64e minuut tekende Sadiq voor zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. Hij kopte de bal in de goal na een vrije trap van Dani de Wit.

De overwinning betekent een belangrijke stap voor AZ in de race om de tweede plaats in de Eredivisie. De Alkmaarders blijven dicht achter koploper Feyenoord, die op dat moment met 2-0 leidde tegen FC Volendam.

Het was een schitterende middag voor AZ, met name voor Sadiq Umar die zijn tweede doelpunten van het seizoen maakte. De Alkmaarders laten zien dat ze dit seizoen een serieuze kanshebber zijn voor de titel.

Hieronder wat highlights van de wedstrijd:

• Stiftje van Clasie: Het was een prachtige goal van Jordy Clasie. De middenvelder trapte de bal met links in de verre hoek, terwijl de Fortuna-keeper machteloos toekijk.
  • Dubbelklapper Sadiq: De Nigeriaanse spits was in topvorm. Hij scoorde tweemaal en liet zien wat hij in zijn mars heeft.
  • Dominantie van AZ: De Alkmaarders domineerden de wedstrijd van begin tot eind. Fortuna Sittard kwam nauwelijks tot kansen.

Volgende week staat voor AZ een lastige uitwedstrijd tegen PSV op het programma. We zijn benieuwd of de Alkmaarders hun goede vorm kunnen doortrekken en ook in Eindhoven de drie punten kunnen pakken.

Thank you for visiting our website wich cover about AZ Wint Dankzij Stiftje En Dubbelklapper Sadiq. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.