Atalanta Vs Arsenal - Champions League Wedstryd Resultaat

Atalanta vs Arsenal - Champions League Wedstryd Resultaat: 'N Gunners Win 'N Thriller!

Die Gunners het op Dinsdag in 'n opwindende wedstryd met 3-2 teen Atalanta gewen. In die eerste helfte het beide spanne 'n paar goeie geleenthede gehad, maar dit was Arsenal wat die telling oopgemaak het. Pierre-Emerick Aubameyang het in die 32ste minuut die net gevind met 'n pragtige skietwerk om die Gunners in die voorsprong te plaas.

Die Italiaanse spanne het egter teruggeveg in die tweede helfte en het gelykgemaak deur Duván Zapata in die 51ste minuut. Die wedstryd het toe 'n draai geneem toe Alexandre Lacazette 'n strafskop in die 73ste minuut omgewerk het. Atalanta was egter nie te verslaan nie en hulle het in die 83ste minuut weer gelykgemaak deur Robin Gosens.

Die dramatiese wedstryd is uiteindelik in die 86ste minuut beslis toe 'n briljante pas van Granit Xhaka deur Lacazette afgewerk is vir die wenner. Die Arsenal-aanvaller het 'n wonderlike vertoning gelewer deur twee doele te skiet en 'n assist te lewer.

Die Arsenal-aanhangers sal opgewonde wees oor die drie punte wat hulle by die San Siro behaal het, maar hulle sal ook weet dat die werk nog nie klaar is nie. Hulle sal volgende week die Atalant-aanvallers moet oorwin om hul kans op die kwarteindronde te verseker.

Hier is 'n opsomming van die wedstryd:

• Doele: Aubameyang (32'), Lacazette (73', 86'), Zapata (51'), Gosens (83')
  • Rooi kaarte: Geen
  • Gele kaarte:
  • Man van die wedstryd: Alexandre Lacazette

Die wenner van die wedstryd: Arsenal

Wat volgende: Arsenal ontvang volgende week Atalanta in die Emirates-stadion vir die tweede helfte van die wedstryd. Die Gunners sal hoop om hul voorsprong te beskerm om 'n plek in die volgende ronde te verseker.

Onthou om hierdie wedstryd te volg en die verdere wedstryde in die Champions League te geniet!

Thank you for visiting our website wich cover about Atalanta Vs Arsenal - Champions League Wedstryd Resultaat. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.