Zwolle Verliest Nipt Van AZ In Thuisduel

Zwolle verliest nipt van AZ in thuisduel

Zwolle heeft zaterdagmiddag een nipte nederlaag geleden tegen AZ. De Alkmaarders wonnen in het MAC3PARK stadion met 1-0, dankzij een doelpunt van Vangelis Pavlidis in de 40e minuut. De wedstrijd was in de eerste helft gelijkwaardig, maar na rust kregen de bezoekers meer kansen en wisten ze de drie punten mee te nemen.

Zwolle mist kansen

De eerste helft van de wedstrijd was een gelijk opgaande strijd, waarbij beide ploegen kansen kregen. Zwolle had in de eerste helft zelfs de beste kansen, maar wist die niet te verzilveren. Thomas van den Belt miste een grote kans in de 18e minuut, terwijl Youness Mokhtar in de 37e minuut vlak voor de goal de bal niet goed kon controleren.

Pavlidis scoort winnende treffer

AZ kwam na rust beter in de wedstrijd en creëerde meer gevaar. Pavlidis scoorde na een mooie actie de enige goal van de wedstrijd. Jesper Karlsson bediende de Griekse spits met een prachtige pass en Pavlidis liet de bal keurig in de verre hoek van de goal verdwijnen.

Zwolle zoekt naar doelpunt

Zwolle probeerde in de laatste fase van de wedstrijd nog de gelijkmaker te forceren, maar slaagde daar niet in. De thuisploeg kwam niet meer tot echt gevaarlijke kansen en AZ wist de voorsprong vast te houden.

Volgende wedstrijd

Zwolle heeft nu vier punten uit zes wedstrijden en staat op de 13e plaats in de Eredivisie. AZ heeft acht punten uit zes wedstrijden en staat op de 5e plaats. Zwolle speelt volgende week zaterdag uit tegen Fortuna Sittard, terwijl AZ thuis tegen Feyenoord speelt.

Dit artikel is geschreven om te voldoen aan SEO-richtlijnen en bevat relevante keywords zoals: Zwolle, AZ, Eredivisie, Pavlidis, voetbal, winnen, verliezen, doelpunt, kans.

Thank you for visiting our website wich cover about Zwolle Verliest Nipt Van AZ In Thuisduel. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.