Zorgeloze Zege: Klaassen En Weghorst Spelen In

Zorgeloze zege: Klaassen en Weghorst spelen in

Ajax heeft zaterdagavond met 5-0 gewonnen van Go Ahead Eagles. De Amsterdammers speelden een dominante wedstrijd en lieten weinig kansen aan de bezoekers. Davy Klaassen en Wout Weghorst scoorden allebei twee keer en waren daarmee de grote uitblinkers in de wedstrijd.

Een vlotte start

Het was vanaf de eerste minuut duidelijk dat Ajax de bovenliggende partij zou zijn. De Amsterdammers begonnen sterk en al na enkele minuten kwam de eerste grote kans. Antony zette de bal perfect voor, maar Dusan Tadic schoot net naast. De openingstreffer viel in de 16e minuut. Klaassen klopte de keeper van Go Ahead Eagles met een schot van afstand.

Klaassen op dreef

Het was een zorgeloze middag voor Ajax. In de 28e minuut maakte Klaassen al zijn tweede goal van de wedstrijd. Weghorst kreeg de bal op de rand van de zestienmeter, trok naar binnen en schoot hard naar doel. De keeper van Go Ahead Eagles redde, maar Klaassen stond klaar om de rebound binnen te schieten.

Tweede helft

De tweede helft begon met veel druk van Ajax. Weghorst scoorde in de 52e minuut de 3-0. Na een voorzet van Antony kopte hij de bal in het doel. In de 65e minuut was Weghorst opnieuw trefzeker. Hij kreeg de bal van Klaassen en scoorde met een schot in de verre hoek.

Dominant Ajax

In de 73e minuut maakte Weghorst zijn tweede treffer van de wedstrijd. Hij ontving een pass van Klaassen, draaide weg van zijn tegenstander en schoot de bal in de linkerhoek. De eindstand werd bepaald door Steven Bergwijn, die de bal in de 82e minuut binnen schoot.

Conclusie

Ajax speelde een dominante wedstrijd en won met 5-0 van Go Ahead Eagles. Klaassen en Weghorst waren met hun twee doelpunten de grote uitblinkers. De Amsterdammers blijven met deze overwinning bovenaan in de Eredivisie.

Thank you for visiting our website wich cover about Zorgeloze Zege: Klaassen En Weghorst Spelen In. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.