Zorgeloze Zege: Klaassen En Weghorst Maken Minuten

3 min read Sep 19, 2024

Zorgeloze zege: Klaassen en Weghorst maken minuten

Ajax heeft zaterdagmiddag een zorgeloze zege geboekt tegen Go Ahead Eagles. De Amsterdammers wonnen met 3-0 dankzij goals van Davy Klaassen, Steven Berghuis en Wout Weghorst.

Klaassen opent de score

Het was Davy Klaassen die de score al vroeg in de wedstrijd opende. In de 10e minuut kreeg hij de bal van Mohammed Kudus en schoot hij de bal met een schuiver onhoudbaar langs de Go Ahead Eagles-keeper.

Berghuis verdubbelt de voorsprong

De Amsterdammers domineerden de wedstrijd en creëerden talloze kansen. In de 31e minuut verdubbelde Steven Berghuis de voorsprong. De middenvelder ontving de bal van Jurriën Timber en schoot de bal met links in de verre hoek.

Weghorst maakt de 3-0

Na rust bleef Ajax de betere ploeg. In de 64e minuut maakte Wout Weghorst de 3-0. De spits profiteerde van een slechte terugspeelbal van een Go Ahead Eagles-verdediger en schoot de bal met rechts in het lege doel.

Rust voor Ajax

De overwinning was een opluchting voor Ajax. De Amsterdammers hadden de afgelopen weken te maken met teleurstellende resultaten. De winst tegen Go Ahead Eagles zal vertrouwen geven aan de spelers en de technische staf.

Opstelling Ajax

Ajax: Rulli, Timber, Bassey, Hato, Wijndal, Taylor, Klaassen, Berghuis, Kudus, Tadic, Weghorst.

Opstelling Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles: De Lange, Deijl, Van de Streek, Hendriks, Rommens, Blomme, Kuipers, Willumsson, Sow, Kramer, Van den Berg.

Conclusie

Ajax heeft met een 3-0 overwinning op Go Ahead Eagles laten zien dat ze in vorm zijn. De Amsterdammers gaven weinig kansen weg en waren duidelijk de betere ploeg. De goals van Klaassen, Berghuis en Weghorst waren een mooie opsteker voor de supporters.

Thank you for visiting our website wich cover about Zorgeloze Zege: Klaassen En Weghorst Maken Minuten. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.