Tottenham Oorkom Coventry In League Cup Dankie Aan Laat Reddings

Tottenham Oorkom Coventry in League Cup Dankie Aan Laat Reddings

Tottenham Hotspur het Dinsdag in die kwartfinale van die League Cup teen Coventry City met 2-1 geseëvier, maar dit was nie 'n maklike oorwinning nie. Die Spurs het tot die laaste minute gewag voordat hulle die wedstryd verseker het.

'n Stresvolle Begin

Coventry het die wedstryd met groot energie begin en het in die 13de minuut die eerste doel aangeteken. Die span het 'n goeie verdediging opgestel en Tottenham sukkel om hulle te breek. Die eerste helfte was 'n gespanne saak met die Spurs wat nie veel kanse kon skep nie.

Tweede Helfte Drama

Die tweede helfte het 'n bietjie meer momentum gesien, met Tottenham wat beter begin speel het. Gedurende die 67ste minuut het Rodrigo Bentancur die gelykopmaker vir Tottenham aangeteken. Die wedstryd het toe 'n dramatiese wending geneem toe Coventry in die 79ste minuut met tien spelers agtergebly het nadat Kyle McFadzean 'n tweede geel kaart ontvang het. Tottenham het toe beter kanse gekry en dit was in die 87ste minuut dat die wennersdoel aangeteken is, hierdie keer deur Son Heung-min.

Laat Reddings

Die wedstryd was nie sonder drama nie, aangesien Coventry in die laaste minute verskeie kanse gehad het om die telling gelyk te maak. Tottenham se doelwagter, Guglielmo Vicario, het 'n paar belangrike redings gemaak om die oorwinning te verseker.

Na die Wedstryd

Tottenham se afrigter, Antonio Conte, was na die wedstryd tevrede met die oorwinning, maar het erken dat die prestasie van sy span nie perfek was nie. Hy het gesê dat hy gelukkig was dat sy span in staat was om die wedstryd te wen ten spyte van die moeilike omstandighede.

Kyk na die Volgende

Met die kwartfinale oorwinning sal Tottenham nou in die halfeindronde van die League Cup speel. Hulle sal teen die wenner van die kwartfinale wedstryd tussen Newcastle United en Leicester City te staan ​​kom. Die wedstryd beloof om 'n spannende saak te wees.

Die belangrikste punte:

• Tottenham het Coventry met 2-1 in die League Cup kwartfinale geklop.
  • Coventry het die wedstryd met die eerste doel begin.
  • Tottenham het eers in die 67ste minuut gelyk gemaak, gevolg deur die wenner in die 87ste minuut.
  • Tottenham se doelwagter, Guglielmo Vicario, het 'n paar belangrike redings gemaak.
  • Tottenham sal nou in die halfeindronde van die League Cup speel.

Thank you for visiting our website wich cover about Tottenham Oorkom Coventry In League Cup Dankie Aan Laat Reddings. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.