Seger För Landvetter Med Cindrics Två Mål Mot Bergdalen

3 min read Sep 22, 2024

Seger för Landvetter med Cindrics två mål mot Bergdalen

Landvetter IF tog en viktig seger i kampen om seriesegern i division 4 när de besegrade Bergdalen med 2-0 på bortaplan. Cindric blev matchhjälte med två mål i den första halvleken.

Matchen var länge jämn och spännande, men Landvetter var det lag som skapade de flesta chanserna. Redan i den 10:e minuten satte Cindric det första målet. Han fick bollen i straffområdet, vände upp och slog in den i mål.

Bergdalen försökte pressa på för en kvittering, men Landvetter höll tätt i försvaret. I den 35:e minuten kom det andra målet, återigen från Cindric. Han nickade in ett inlägg från högerkanten.

I andra halvlek försökte Bergdalen kvittera, men Landvetter försvarade sig stabilt och höll nollan. Segern var välförtjänt och stärker Landvetters position i tabellen.

"Det var en skön seger. Vi hade bra kontroll på matchen och gjorde två viktiga mål i första halvlek. Cindric var helt fantastisk i dag", sa Landvetters tränare efter matchen.

Viktigt steg mot seriesegern

Segern mot Bergdalen var en viktig milstolpe för Landvetter i jakten på seriesegern. De leder nu tabellen med en komfortabel marginal och har en bra chans att säkra seriesegern.

Landvetter har spelat en imponerande säsong hittills och visat upp en stark offensiv och ett stabilt försvar. Cindric har varit en viktig kugge i lagets framgångar.

"Det här är en seger som ger oss en boost inför kommande matcher. Vi vet att vi är med i toppen av tabellen och vi kommer att fortsätta kämpa för att säkra seriesegern", sa Landvetters lagkapten.

Landvetter möter nästa helg Göteborgs FF på hemmaplan. En match som är avgörande för att säkra en plats i division 3 nästa år.

Thank you for visiting our website wich cover about Seger För Landvetter Med Cindrics Två Mål Mot Bergdalen. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.