Sadiq Twee Goals: AZ Wint De Wedstrijd

Sadiq twee goals: AZ wint de wedstrijd!

AZ heeft zaterdagavond met 2-0 gewonnen van FC Groningen in de Eredivisie. Myron Boadu opende de score, maar het was Sadiq die de wedstrijd met twee doelpunten besliste.

Een sterk begin van AZ! De Alkmaarders begonnen de wedstrijd sterk en kregen al vroeg in de wedstrijd een aantal kansen. In de 11e minuut was het dan eindelijk raak. Myron Boadu scoorde na een goede combinatie met Jesper Karlsson.

Sadiq neemt het heft in handen De wedstrijd leek op een makkelijke overwinning voor AZ af te stevenen, maar FC Groningen kwam na rust terug in de wedstrijd. De Alkmaarders waren even van slag, maar Sadiq kwam na rust met een ijzersterk optreden.

Een onverwachte stunt In de 62e minuut zette Sadiq de 2-0 op het scorebord. Na een snelle uitbraak van AZ, kreeg Sadiq de bal voor zijn voeten en schoot de bal hard en onhoudbaar langs de keeper. Met twee doelpunten was Sadiq de absolute man van de wedstrijd.

AZ toont karakter AZ heeft met deze overwinning bewezen dat ze karakter hebben. Na een wat mindere periode in de Eredivisie, toonde AZ tegen FC Groningen hun vechtlust en wonnen ze verdiend.

De volgende wedstrijd AZ speelt volgende week uit tegen FC Utrecht. De Alkmaarders zullen vol vertrouwen deze wedstrijd tegemoet treden. Zeker nu Sadiq in topvorm is!

Met deze overwinning klimt AZ op naar de 5e plaats op de ranglijst. De Alkmaarders blijven in de race voor een plek in de top 4.

Thank you for visiting our website wich cover about Sadiq Twee Goals: AZ Wint De Wedstrijd. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.