Sadiq Scoort Twee Keer En AZ Wint

Sadiq scoort twee keer en AZ wint met 2-0 van Go Ahead Eagles

AZ Alkmaar heeft zaterdagmiddag met 2-0 gewonnen van Go Ahead Eagles. De Alkmaarders wonnen dankzij twee doelpunten van Myron Boadu, die na een lange blessureperiode eindelijk weer scoorde.

Het was een spannende wedstrijd met kansen aan beide kanten. AZ begon sterk en had de eerste grote kans, maar een schot van Jesper Karlsson werd geblokt. Go Ahead Eagles had ook een paar goede kansen, maar AZ-keeper Mathew Ryan hield zijn doel schoon.

Na rust was het AZ dat de wedstrijd volledig in handen nam. Myron Boadu brak de ban in de 64e minuut. De spits, die sinds januari niet meer had gescoord, kopte de bal na een voorzet van Yukinari Sugawara in het net.

Tien minuten later maakte Boadu de 2-0. Na een mooie combinatie met Dani de Wit kreeg hij de bal voor zijn voeten en schoot hij de bal hard in de verre hoek.

AZ bleef de rest van de wedstrijd dominant en had nog een aantal goede kansen om de score te verhogen, maar de 2-0 bleef op het scorebord staan.

AZ heeft met deze overwinning 3 punten gewonnen en staat nu op de 4e plaats in de Eredivisie. Go Ahead Eagles blijft op de 13e plaats staan.

Man of the Match: Myron Boadu

Doelpunten:

• 64' Myron Boadu (AZ)
  • 74' Myron Boadu (AZ)

Geel:

• 62' Thomas Lam (AZ)
  • 78' Sander van de Streek (Go Ahead Eagles)
  • 83' Nigel Bertrams (Go Ahead Eagles)

Opstelling AZ: Ryan; Sugawara, Beukema, Hatzidiakos, Kerkez; Reijnders, Midtsjø, Karlsson; De Wit, Boadu, Pavlidis.

Opstelling Go Ahead Eagles: Pasveer; Bertrams, Deijl, Van de Streek, Bakker; Blom, Willen, Hendriks; Hamza, Armenteros, Diemers.

De winst van AZ betekent een goede start van de tweede seizoenshelft. De Alkmaarders zullen vol vertrouwen de volgende wedstrijd tegemoet zien.

Thank you for visiting our website wich cover about Sadiq Scoort Twee Keer En AZ Wint. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.