Sadiq Beslist Met Stiftje En Dubbelklapper Voor AZ

Sadiq beslist met stiftje en dubbelklapper voor AZ: AZ wint met 3-1 van FC Twente

Alkmaar, 21 augustus 2023 - AZ heeft zaterdagavond met 3-1 gewonnen van FC Twente. De wedstrijd stond in het teken van een sterk optreden van de Alkmaarders, met Sadiq als absolute held. De Nigeriaanse spits was met twee doelpunten en een assist de grote man van de wedstrijd.

De wedstrijd begon gelijkwaardig. Beide teams probeerden elkaar te bespelen, maar echte kansen waren er in de eerste helft nauwelijks. De enige echte kans was voor Sadiq, die een schot van dichtbij op de lat zag verdwijnen.

Na rust was het een ander AZ. De Alkmaarders begonnen scherper te spelen en kwamen in de 58e minuut verdiend op voorsprong. Sadiq kreeg de bal in de zestien en bediende met een slimme stiftje Pavlidis, die de bal in het lege doel kon schieten.

Slechts tien minuten later verdubbelde AZ de score. Sadiq zelf kon de bal na een mooie combinatie van Karlsson en Pavlidis in het net schieten. Het leek een eenvoudige overwinning te worden voor de Alkmaarders, maar FC Twente kwam in de 72e minuut terug in de wedstrijd. Van Wolfswinkel schoot de bal hard in de verre hoek, waardoor de spanning terugkeerde.

De spanning zou echter niet lang duren. In de 83e minuut maakte Sadiq met een schitterende dubbelklapper de wedstrijd definitief. Een rake volley na een afgeslagen voorzet betekende de 3-1. AZ liep vervolgens de rest van de wedstrijd uit en pakte zo de eerste drie punten van het seizoen.

Sadiq was na afloop van de wedstrijd de held van de dag. De spits speelde een fantastische wedstrijd en liet zien waarom hij zo'n belangrijke speler voor AZ is. "Ik ben blij met de winst, en vooral met mijn eigen prestaties," zei Sadiq. "We hebben als team goed gevoetbald en ik ben blij dat ik mijn team kon helpen met doelpunten en een assist."

De winst was een goede start voor AZ in de Eredivisie. De Alkmaarders hebben laten zien dat ze een serieuze titelkandidaat zijn dit seizoen.

Belangrijkste punten:

• Sadiq scoort twee keer en geeft een assist.
  • AZ wint met 3-1 van FC Twente.
  • Pavlidis scoort het eerste doelpunt van AZ.
  • Van Wolfswinkel scoort voor FC Twente.
  • AZ toont een sterk teamspel.

Conclusie:

AZ heeft een sterke start gemaakt in de Eredivisie met een verdiende overwinning op FC Twente. Sadiq was de grote man van de wedstrijd en liet zien waarom hij zo belangrijk is voor de Alkmaarders. Met deze overwinning bewijst AZ dat het een serieuze titelkandidaat is dit seizoen.

Thank you for visiting our website wich cover about Sadiq Beslist Met Stiftje En Dubbelklapper Voor AZ. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.