Richard Cindric Tvåmålsskytt I Landvetters Vinst

2 min read Sep 22, 2024

Richard Cindric tvåmålsskytt i Landvetters vinst

Landvetter IF tog en viktig seger i jakten på en topplacering i division 2 södra Götaland, när de besegrade gästande IFK Skövde med 3-1 på hemmaplan. Richard Cindric stod för två mål och var en av matchens stora profiler.

Landvetter IF kom ut starkt från start och tog ledningen redan efter tio minuter. Richard Cindric höll sig framme i straffområdet och kunde styra in ett inlägg från vänster. Hemmalaget fortsatte att dominera och utökade ledningen till 2-0 i början av andra halvlek. Den här gången var det en frispark från Daniel Johansson som Cindric kunde nicka in.

IFK Skövde reducerade till 2-1 genom ett mål från Felix Gustafsson, men Landvetter svarade direkt med ett tredje mål. Denna gång var det William Magnusson som satte punkt för målskyttet.

Richard Cindric var en av de stora profilerna på planen, och hans två mål var avgörande för Landvetters seger. Han visade upp en stark målfarlighet och spelade en viktig roll i offensiven.

"Det känns bra att få göra mål och hjälpa laget till seger", sa en nöjd Richard Cindric efter matchen. "Vi spelade bra som ett lag idag, och det känns skönt att ha fått en trepoängare."

Segern var viktig för Landvetter IF i kampen om en topplacering. De är nu uppe på femte plats i tabellen, bara tre poäng bakom serieledaren.

Nästa match för Landvetter IF är borta mot Motala AIF på söndag.

Thank you for visiting our website wich cover about Richard Cindric Tvåmålsskytt I Landvetters Vinst. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.