Monaco Start Met Overwinning In Champions League

Monaco start met overwinning in Champions League

Monaco heeft de Champions League-campagne met een overwinning gestart. De Franse club won woensdagavond met 4-1 van het Duitse RB Leipzig in de eerste wedstrijd van groep G.

Een snelle start voor Monaco

De Monegasken begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen al na 19 minuten op voorsprong door een doelpunt van Wissam Ben Yedder. De Franse aanvaller werd goed aangespeeld door Takumi Minamino en schoot de bal beheerst langs de Duitse doelman Janis Blaswich.

Monaco bleef de bovenliggende partij en verdubbelde de score in de 39e minuut via Kevin Volland. De Duitse spits ontving de bal van Aleksandr Golovin en schoot de bal in de verre hoek.

Leipzig reageert terug

Leipzig kwam na rust terug in de wedstrijd en scoorde in de 55e minuut via Timo Werner. De Duitse aanvaller werd goed aangespeeld door Dani Olmo en schoot de bal hard langs de Franse doelman Alexander Nübel.

Monaco wist de aansluiting echter snel te voorkomen. De Monegasken creëerden diverse kansen en in de 77e minuut maakte Ben Yedder zijn tweede doelpunt van de avond. De Franse aanvaller werd aangespeeld door Youssouf Fofana en schoot de bal hard in de verre hoek.

Monaco pakt alle drie punten

De wedstrijd leek beslist, maar in de 89e minuut maakte Axel Disasi de vierde treffer voor Monaco. De Franse verdediger kopte de bal na een corner van Golovin achter Blaswich.

Monaco heeft met deze overwinning een goede start gemaakt in de Champions League. De Monegasken staan na de eerste wedstrijd bovenaan in groep G, gevolgd door Newcastle United, die hun wedstrijd tegen AC Milan won met 2-1.

Met twee overwinningen in de eerste twee wedstrijden in de Champions League heeft Monaco een goede basis gelegd voor een succesvolle campagne. De volgende wedstrijd voor de Monegasken is op 4 oktober tegen Newcastle United.

Thank you for visiting our website wich cover about Monaco Start Met Overwinning In Champions League. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.