Monaco Sejr Over Barcelona: ESPN Kamp Rapport

Monaco skabte en af ​​de største overraskelser i Champions League fodboldhistorie, da de besejrede Barcelona med 3-1 på Stade Louis II i en spændende kamp.

Kampen var en kamp af kontraster, med Monaco, der spillede med en offensiv og dristig stil, mens Barcelona, som ikke var i deres bedste form, virkede usikre og passive.

Monaco tog føringen i det 3. minut, da Kylian Mbappé sendte en flot afslutning i nettet efter en god pasning fra Bernardo Silva.

Barcelona kæmpede for at komme tilbage i kampen, men det var Monaco, der scorede to gange mere i anden halvleg. Tiemoué Bakayoko scorede det andet mål i det 70. minut, og Mbappé fuldendte sin dobbelt i det 80. minut.

Lionel Messi scorede Barcelonas mål i det 40. minut, men det var ikke nok til at undgå nederlaget.

Monaco-træner Leonardo Jardim sagde efter kampen: "Jeg er meget stolt af mine spillere. Vi spillede en fremragende kamp. Vi var aggressive, vi spillede hurtigt, og vi var effektive. Jeg er glad for, at vi har vundet denne kamp."

Barcelonas træner Luis Enrique sagde: "Vi var ikke gode nok i dag. Vi var for passive og vi lavede for mange fejl. Vi skal arbejde hårdere for at forbedre os."

Sejren var et stort skridt i den rigtige retning for Monaco, som nu er i førerpositionen i Gruppe E med 6 point.

Barcelona er nu på andenpladsen i gruppen med 3 point.

Dette nederlag er en stor advarsel til Barcelona, der nu har tabt to af de seneste tre kampe. Det er tydeligt, at de ikke er i topform, og de skal forbedre sig hurtigt, hvis de vil fortsætte med at konkurrere om de store titler.

Monaco er derimod i en fantastisk form. De har vundet fem af de seneste seks kampe og de har scoret 20 mål i disse seks kampe.

Monaco-sejr er et af de største resultater i deres historie, og det vil give dem meget selvtillid i de kommende kampe.

Thank you for visiting our website wich cover about Monaco Sejr Over Barcelona: ESPN Kamp Rapport. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.