Monaco-Barcelona: Garcia Rød Kort & Spillerbedømmelser

Monaco og Barcelona møttes i en spennende Champions League-kamp tirsdag kveld, med Barcelona som til slutt vant 2-1. Kampen var preget av intensitet, dramatikk og en kontroversiell rød kort til Monaco-forsvarer Axel Disasi.

Garcia fikk rødt kort etter å ha taklet Gavi, en avgjørelse som ble møtt med blandede reaksjoner. Noen mente det var en klar rød kort, mens andre mente det var en tøff avgjørelse.

Gavi åpnet scoringen for Barcelona etter 23 minutter med et elegant skudd fra kanten av boksen. Monaco utlignet like før pause ved Ben Yedder, som utnyttet en feil fra ter Stegen i Barcelonas mål.

Kampen var jevnt spennende, men i det 79. minutt avgjorde Ousmane Dembélé kampen for Barcelona. Han utnyttet en rask kontring og satte ballen elegant i mål.

Her er noen av de viktigste spillerbedømmelser fra kampen:

Barcelona:

• Ter Stegen (5/10): Helt grei prestasjon, men gjorde en stor feil som førte til Monacos utlikning.
  • Koundé (7/10): Solid defensivt, og bidro sterkt i oppbyggingen.
  • Araujo (7/10): Imponerende i forsvaret, og vant de fleste dueller.
  • Gavi (8/10): Scoret et vakkert mål og var involvert i mye av Barcelonas gode spill.
  • Pedri (7/10): Styrte midten av banen for Barcelona, og bidro til å holde tempoet oppe.
  • Dembélé (8/10): Avgjorde kampen med et vakkert mål, og viste frem sin hurtighet og teknikk.

Monaco:

• Disasi (4/10): Fikk rødt kort og slet med å håndtere Barcelonas offensive press.
  • Golovin (6/10): Styrte midtbanen for Monaco og skapte flere farlige sjanser.
  • Ben Yedder (7/10): Scoret Monacos utlikning og var en konstant trussel for Barcelonas forsvar.
  • Breel Embolo (6/10): Hadde flere gode sjanser, men var ikke effektiv nok foran mål.

Barcelona har dermed tatt et godt grep om gruppe H etter to kamper. Monaco, på sin side, må finne en vei tilbake til seiersveien for å ha sjanser til å gå videre fra gruppespillet.

Kampen var en god demonstrasjon av Barcelonas offensive styrke, men Monaco viste også at de kan være en farlig motstander for de beste lagene i Europa.

Thank you for visiting our website wich cover about Monaco-Barcelona: Garcia Rød Kort & Spillerbedømmelser. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.