Leverkusen Pakt Punten Tegen Feyenoord

Leverkusen Pakt Punten Tegen Feyenoord in Spannende Wedstrijd

Leverkusen, Duitsland - Bayer Leverkusen en Feyenoord speelden zaterdagmiddag een spannende wedstrijd in de BayArena, die eindigde in een gelijkspel van 2-2. Beide teams lieten zich zien in de aanval, maar het waren de Duitsers die de wedstrijd het best begonnen.

Snelle Start voor Leverkusen

Al in de 10e minuut opende Moussa Diaby de score voor Leverkusen. Hij ontving de bal van Florian Wirtz, stuurde een verdediger van Feyenoord met een subtiel balletje naar links en schoot de bal met links hard langs Justin Bijlow.

Feyenoord had moeite om terug te komen in de wedstrijd, maar na een paar minuten wist de club de druk op te voeren. In de 22e minuut kreeg Feyenoord een penalty. Orkun Kökcü scoorde met een strakke schot, waardoor de stand weer gelijk kwam te staan.

Tweede Helft met Spanning

De tweede helft was net zo spannend als de eerste. Beide teams creëerden kansen, maar het was Leverkusen dat weer de voorsprong pakte. In de 58e minuut scoorde Patrik Schick na een mooie aanval.

Feyenoord bleef echter druk zetten en kreeg in de 75e minuut een vrije trap op een mooie positie. Mats Wieffer schoot de bal hard en raak, waardoor Feyenoord weer gelijk kwam te staan. De wedstrijd eindigde in 2-2 en beide teams moesten genoegen nemen met een punt.

Conclusie

Het was een spannende wedstrijd met veel kansen voor beide teams. Feyenoord had de pech dat ze meerdere kansen mislieten, maar Leverkusen had ook de nodige kansen. In de eindstand was het gelijkspel een verdienstelijk resultaat voor beide clubs.