Landvetter Slog Bergdalen Med Cindrics Dubbla Mål

3 min read Sep 22, 2024

Landvetter slog Bergdalen med Cindrics dubbla mål

Landvetter IF tog en klar seger mot Bergdalen i lördagens division 5-match med hela 5-1. En dubbel från Cindric och en stark prestation från hela laget var nyckeln till segern.

Landvetter IF startade matchen med en stark vilja och skapade snabbt chanser. Redan i den 10:e minuten tog de ledningen när Cindric, efter fint förarbete från Johansson, placerade in bollen i nät. Bergdalen försökte att komma in i matchen men Landvetters försvar stod emot.

Cindric slog till igen i den 22:a minuten och utökade ledningen till 2-0. Bergdalen reducerade kort därefter genom en frispark, men Landvetter tog kommandot igen och gjorde ytterligare två mål i den första halvleken.

Johansson gjorde 3-1 på en straffspark och Petersson satte 4-1 i den 38:e minuten. Landvetter dominerade helt och hållet och gick in i halvtidsvilan med en komfortabel ledning.

I den andra halvleken fortsatte Landvetter att kontrollera matchen. De skapade fler chanser men fick bara in ett mål till. I den 68:e minuten slog Svensson in 5-1-målet efter en fin passning från Larsson. Bergdalen försökte att trycka på för fler mål men Landvetters försvar var stabilt och släppte inte in fler mål.

Segern var en stark prestation från Landvetter IF. Cindrics dubbla mål och hela lagets starka insats gjorde skillnaden. Den här segern kommer att ge Landvetter IF viktigt självförtroende inför fortsättningen av säsongen.

Matchfakta:

• Landvetter IF - Bergdalen IF 5-1 (4-1)
  • Målskyttar: Cindric (2), Johansson, Petersson, Svensson (Landvetter IF), (Bergdalen IF)

Slutsats:

Landvetters starka spel, Cindrics dubbla mål och en stark prestation från hela laget var avgörande faktorer för segern. De kommer med all sannolikhet att fortsätta kämpa för en topplacering i division 5.

Thank you for visiting our website wich cover about Landvetter Slog Bergdalen Med Cindrics Dubbla Mål. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.