Klaassen En Weghorst Wisselen In Tijdens Zorgeloze Zege

Klaassen en Weghorst wisselen in tijdens zorgeloze zege

Ajax heeft zaterdagavond met 5-0 gewonnen van Go Ahead Eagles. De Amsterdammers speelden een zorgeloze wedstrijd en lieten al in de eerste helft zien wie de baas was op het veld. De wedstrijd was al beslist in de rust, waardoor trainer Alfred Schreuder in de tweede helft kon wisselen met Davy Klaassen en Wout Weghorst.

De Amsterdammers begonnen de wedstrijd vol energie en zetten Go Ahead Eagles direct onder druk. Al in de 10e minuut kwam Ajax op voorsprong door een doelpunt van Mohammed Kudus. De Ghanese aanvaller kopte de bal knap binnen na een voorzet van Steven Berghuis.

Ajax bleef domineren en kreeg diverse kansen om de score uit te breiden. In de 22e minuut was het Brian Brobbey die de 2-0 op het scorebord bracht. De spits, die in de eerste helft al twee keer in de buurt was van een doelpunt, tikte de bal van dichtbij in het net na een assist van Jurriën Timber.

In de 34e minuut maakte Kudus zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. De aanvaller kreeg de bal voor zijn voeten na een goede pass van Berghuis en schoot de bal hard in de verre hoek.

Ajax ging met een 3-0 voorsprong de rust in. Na de pauze lieten de Amsterdammers de teugels wat vieren en begon de wedstrijd wat meer in balans te komen. Go Ahead Eagles kreeg wat meer grip op het spel, maar kwam niet echt in de buurt van een doelpunt.

In de 69e minuut maakte Steven Bergwijn de 4-0. De vleugelspits, die na rust de vervanger was van Kudus, kreeg de bal op aangeven van Brian Brobbey en schoot de bal hard langs de keeper.

In de 77e minuut werd het 5-0. Brian Brobbey kreeg een lange bal voor zijn voeten en wist de bal knap over de Go Ahead Eagles-keeper te lobsen.

In de slotfase van de wedstrijd bracht trainer Schreuder twee verse krachten in. Davy Klaassen kwam in het veld voor Berghuis en Wout Weghorst verving Brobbey.

De wedstrijd eindigde met een 5-0 overwinning voor Ajax. De Amsterdammers blijven met deze overwinning aan de top van de eredivisie staan.

**Het was een zorgeloze zege voor Ajax, die een sterke indruk maakte. De Amsterdammers waren duidelijk de sterkste ploeg op het veld en lieten Go Ahead Eagles geen enkele kans. De tweede helft was wat rustiger, maar Ajax liet wel zien dat ze ook met een paar wissels nog steeds gevaarlijk kunnen zijn. **

Thank you for visiting our website wich cover about Klaassen En Weghorst Wisselen In Tijdens Zorgeloze Zege. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.