Klaassen En Weghorst Maken Minuten In Zorgeloze Wedstrijd

Klaassen en Weghorst maken minuten in zorgeloze wedstrijd

Ajax heeft in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 3-0 gewonnen van het Oostenrijkse Sturm Graz. De Amsterdammers waren in een oefenwedstrijd in de Oostenrijkse plaats Bad Goisern de betere ploeg en hadden de wedstrijd al na de rust in de hand. Klaassen en Weghorst maakten beiden hun eerste minuten van de voorbereiding.

Het was duidelijk te zien dat Ajax nog in de opbouw zat, maar toch toonde de ploeg al flitsen van het bekende spel. Mohammed Kudus opende de score al na tien minuten met een mooie solo. De Ghanees dribbelde op links langs zijn tegenstander en schoot de bal fraai binnen. Na de rust scoorde Calvin Bassey de tweede goal. De Schot kopte de bal na een voorzet van Brian Brobbey achter de Oostenrijkse doelman. En vlak voor het einde maakte Brobbey zelf de 3-0.

De wedstrijd was voor Ajax vooral een oefening in het samenspelen en het vinden van de juiste balans. Het team van trainer Maurice Steijn had veel balbezit en creëerde kansen, maar mistte ook nog wel wat scherpte in de afwerking. De nieuwe aankopen Klaassen en Weghorst maakten beiden een paar minuten. Klaassen kwam na de rust in de ploeg voor Kudus, terwijl Weghorst de laatste tien minuten van de wedstrijd in de spits speelde.

Het was voor beide spelers een belangrijke eerste stap in de voorbereiding. Klaassen zal in het nieuwe seizoen een belangrijke rol gaan spelen op het middenveld, terwijl Weghorst de aanvalslinie moet versterken. Met deze overwinning en de minuten die Klaassen en Weghorst maakten, kijkt Ajax met vertrouwen naar het nieuwe seizoen.

Het is nog te vroeg om conclusies te trekken, maar de Amsterdammers hebben in deze oefenwedstrijd laten zien dat ze de ambitie hebben om opnieuw te strijden om de prijzen.

Enkele hoogtepunten uit de wedstrijd:

• Mohammed Kudus scoorde met een prachtige solo
  • Calvin Bassey kopte de 2-0 binnen
  • Brian Brobbey maakte de 3-0
  • Klaassen en Weghorst maakten hun eerste minuten van de voorbereiding

Het volgende oefenduel van Ajax is op zaterdag 22 juli tegen Bayer Leverkusen.

Thank you for visiting our website wich cover about Klaassen En Weghorst Maken Minuten In Zorgeloze Wedstrijd. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.