Feyenoord Verliest Eerste Champions League Wedstrijd

Feyenoord verliest eerste Champions League wedstrijd tegen Atlético Madrid

Rotterdam, 21 september 2023 - Feyenoord heeft zijn eerste wedstrijd in de Champions League dit seizoen verloren. De Rotterdammers gingen met 2-1 onderuit tegen Atlético Madrid in een enerverende wedstrijd in De Kuip.

Spannende start en snelle achterstand

De wedstrijd begon met veel spanning, met beide teams die elkaar aanvoelden en op zoek waren naar de openingstreffer. Al na 13 minuten was het echter Atlético Madrid dat de score opende. Álvaro Morata kopte een voorzet van Nahuel Molina binnen na een snelle counter van de Madrilenen.

Gelijkmaker door Danilo

Feyenoord bleef echter onverminderd aanvallen en kreeg diverse kansen om de gelijkmaker te maken. De druk van de Rotterdammers leverde resultaat in de 28e minuut, toen Danilo met een knappe volley de bal in het doel van Jan Oblak krulde. De gelijkmaker zorgde voor een boost in het spel van Feyenoord, dat nu met meer vertrouwen op zoek ging naar de winnende treffer.

Atlético pakt de overwinning

In de tweede helft was het Atlético Madrid dat het initiatief weer nam. Antoine Griezmann had een aantal goede kansen om de voorsprong terug te pakken, maar keeper Justin Bijlow hield de Madrilenen lange tijd van de score af. In de 73e minuut was het echter Morata die zijn tweede goal van de avond maakte. Met een hard schot in de rechterhoek liet hij Bijlow kansloos.

Feyenoord mist kansen

Feyenoord probeerde in de slotfase nog terug te komen in de wedstrijd, maar de Rotterdammers misten een aantal goede kansen om de score te veranderen. Het laatste fluitsignaal betekende dan ook de eerste nederlaag in de Champions League dit seizoen.

Volgende wedstrijd

Feyenoord heeft de volgende wedstrijd op dinsdag 3 oktober tegen Lazio. Deze wedstrijd is in Rome.

Conclusie

Feyenoord speelde een spannende wedstrijd tegen Atlético Madrid, maar moest uiteindelijk met 2-1 buigen. Ondanks de nederlaag heeft Feyenoord laten zien dat het in deze Champions League-campagne een belangrijke rol kan spelen. De Rotterdammers zullen in de volgende wedstrijd tegen Lazio alles op alles zetten om de eerste overwinning in de Champions League te pakken.

Thank you for visiting our website wich cover about Feyenoord Verliest Eerste Champions League Wedstrijd. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.