Eredivisie: Klaassen: 'Dit Is Een...' Na Wedstrijd

Eredivisie: Klaassen: 'Dit is een...' Na Wedstrijd

Ajax heeft zaterdagmiddag met 4-0 gewonnen van FC Groningen. Davy Klaassen was de grote man met twee goals en een assist. Na afloop van de wedstrijd was de aanvoerder duidelijk: "Dit is een belangrijke overwinning."

De Amsterdammers begonnen de wedstrijd met een sterke opstelling, waarin Klaassen, Berghuis en Kudus de aanval moesten trekken. Het duurde echter tot de 34e minuut voordat de score geopend werd. Klaassen kopte een voorzet van Berghuis knap binnen.

"We waren dominant in de eerste helft," zei Klaassen na afloop. "We creëerden veel kansen en hadden de wedstrijd snel onder controle."

In de tweede helft liep Ajax verder uit. Klaassen scoorde opnieuw, dit keer met een prachtige volley. De aanvaller wist ook nog Berghuis te bedienen voor een goal. "Ik ben tevreden met mijn eigen spel," gaf Klaassen toe. "Het belangrijkste is echter dat we als team winnen."

Met de overwinning op Groningen blijft Ajax in de race om de titel. De Amsterdammers staan nu op een puntje van koploper Feyenoord.

"Dit is een belangrijke overwinning voor ons zelfvertrouwen," stelde Klaassen vast. "We moeten nu onze focus houden en doorgaan in deze goede vorm."

Overige belangrijke punten:

• De overwinning op Groningen was de tweede achtereenvolgende zege voor Ajax.
  • Klaassen heeft nu al 11 goals in 17 Eredivisie-wedstrijden dit seizoen.
  • Ajax staat nu op 48 punten, één minder dan Feyenoord.
  • De volgende wedstrijd van Ajax is uit tegen Go Ahead Eagles.

De wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen was een belangrijke stap in de titelstrijd. De overwinning geeft de Amsterdammers vertrouwen voor de rest van het seizoen.

Thank you for visiting our website wich cover about Eredivisie: Klaassen: 'Dit Is Een...' Na Wedstrijd. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.