Cremona: Lowes Domineert, Van Der Mark 11e Na Crash

3 min read Sep 22, 2024

Cremona: Lowes domineert, Van der Mark 11e na crash

De Britse coureur Alex Lowes heeft de tweede race van het World Superbike Championship in Cremona gedomineerd. Hij won met een ruime voorsprong voor Jonathan Rea, die zijn eerste podium van het seizoen pakte. De Nederlandse coureur Michael van der Mark finishte als 11e na een crash in de eerste ronde.

Lowes ongenaakbaar

Lowes was vanaf de start de snelste en bouwde al snel een aanzienlijke voorsprong op. Hij liet zien dat hij op het circuit van Cremona de beste was en reed naar een overtuigende overwinning. Rea, die na een moeilijke start terugkwam in de race, wist de tweede plaats te pakken en liet zien dat hij er nog steeds is.

Van der Mark terug na crash

Michael van der Mark kreeg een slechte start en belandde in de eerste ronde in een crash. Hij viel terug naar de 16e plaats, maar wist zich terug te vechten naar de 11e plaats. Hij kon echter niet meer strijden om een top-10 positie.