Cremona: Huertas Snel, Van Straalen 18e Na Crash

2 min read Sep 22, 2024

Cremona: Huertas Snel, Van Straalen 18e na Crash

Cremona, Italië - De Spaanse puntbewaker Sergio Llull leidde Real Madrid naar een dominante 78-63 overwinning op Vanoli Cremona in de Italiaanse Serie A. Llull scoorde 23 punten, inclusief 5 driepunters, en toonde zijn klasse met een aantal fantastische bewegingen.

Huertas Snel

Carlos Alocén was een andere belangrijke speler voor Real Madrid met 16 punten, terwijl de Braziliaanse point guard Marcelinho Huertas een snel spel liet zien met 11 punten en 5 assists.

Van Straalen 18e na Crash

Voor Vanoli Cremona was Kay Van Straalen de beste speler met 17 punten. De Nederlandse center had echter een moeilijke avond met 3/10 schieten. Christian Burns voegde 14 punten toe aan de score van Cremona.

Het was een spannende wedstrijd in de eerste helft, met Real Madrid slechts 1 punt voor aan de rust (35-34). In de tweede helft trok Real Madrid echter de wedstrijd naar zich toe met een sterke defensieve prestatie. De Madrilenen beperkten Vanoli Cremona tot slechts 29 punten in de tweede helft.

Vanoli Cremona moet nu snel herstellen van deze nederlaag, aangezien ze volgende week op bezoek gaan bij een andere sterke tegenstander, Virtus Bologna.

Thank you for visiting our website wich cover about Cremona: Huertas Snel, Van Straalen 18e Na Crash. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.