Coventry 1 Tottenham 2: Laat Doelwitte Beslis

De wedstrijd tussen Coventry City en Tottenham Hotspur op zaterdag in het Coventry Building Society Arena was een spannende wedstrijd die tot de laatste minuut beslist werd. Tottenham won uiteindelijk met 2-1 na een late doelpunt van Son Heung-min.

Spannende Eerste Helft

De eerste helft begon met een hoog tempo. Coventry City, dat tot nu toe een indrukwekkende start heeft gemaakt in de Championship, speelde vol vertrouwen en probeerde Tottenham onder druk te zetten. De eerste kans van de wedstrijd was voor de thuisploeg. Na een snelle aanval kwam Viktor Gyökeres oog in oog met Guglielmo Vicario, maar de Tottenham-keeper kon redding brengen.

Tottenham begon de wedstrijd wat aarzelend, maar kwam naarmate de eerste helft vorderde steeds beter in de wedstrijd. De Spurs creëerden enkele gevaarlijke kansen, maar Coventry's doelman Ben Wilson hield zijn team in de wedstrijd.

Tottenham Wint met Late Doelpunten

De tweede helft begon met hetzelfde tempo als de eerste. Beide teams creëerden kansen, maar de doelpunten bleven uit. Toch kwam Tottenham in de 71e minuut op voorsprong via Dejan Kulusevski. De Zweedse aanvaller kreeg de bal voor zijn voeten na een mooie pass van James Maddison en schoot de bal met links hard langs Wilson.

Coventry deed na de achterstand alles wat ze konden om de gelijkmaker te maken. De thuisploeg kreeg enkele kansen, maar Vicario hield zijn doel schoon. In de 84e minuut kwam Coventry City toch langszij. Na een hoekschop kopte Gustavo Hamer de bal hard in de goal.

Tottenham had in de slotfase nog één keer geluk. In de 86e minuut kreeg Son Heung-min de bal voor zijn voeten in de zestienmeter. De Zuid-Koreaanse aanvaller schoot de bal met rechts in het doel en bezorgde Tottenham de overwinning.

Conclusie

De wedstrijd tussen Coventry City en Tottenham Hotspur was een spannende wedstrijd die tot de laatste minuut beslist werd. Tottenham wist dankzij late doelpunten van Kulusevski en Son Heung-min de drie punten te pakken. De winst betekent een goede start voor Tottenham in de Premier League, terwijl Coventry City zal balen van de late nederlaag.

Thank you for visiting our website wich cover about Coventry 1 Tottenham 2: Laat Doelwitte Beslis. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.