Cindric Tvåmålsskytt I Landvetters Vinst Mot Bergdalen

2 min read Sep 22, 2024

Cindric tvåmålsskytt i Landvetters vinst mot Bergdalen

Landvetter IF tog en viktig seger i jakten på seriesegern när man besegrade Bergdalen med 3-1 i söndagens match. Viktor Cindric blev matchens stora hjälte med två mål.

Matchen var jämn inledningsvis, men Landvetter tog ledningen i den 35:e minuten genom Cindric, som utnyttjade ett misstag i Bergdalens försvar. I andra halvlek fortsatte Landvetter att trycka på och Cindric utökade ledningen till 2-0 i den 58:e minuten. Bergdalen reducerade genom [namnet på målskytten] i den 72:a minuten, men Landvetter satte punkt för matchen i den 85:e minuten när [namnet på målskytten] satte 3-1.

Cindrics dubbelmål var avgörande för Landvetters seger och han var mycket nöjd med sin insats. "Det är alltid skönt att göra mål och jag är glad att jag kunde hjälpa laget att vinna idag. Vi spelade bra som ett lag och förtjänade segern," sa Cindric efter matchen.

Segern innebär att Landvetter fortsätter att ligga i toppen av tabellen. Nästa match spelas mot [motståndarens namn] på [datum] och laget kommer att vara redo att kämpa för ytterligare tre poäng.

Thank you for visiting our website wich cover about Cindric Tvåmålsskytt I Landvetters Vinst Mot Bergdalen. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.