Champions League Debuut Feyenoord Eindigt In Nederlaag

3 min read Sep 20, 2024

Champions League debuut Feyenoord eindigt in nederlaag

Feyenoord heeft zijn debuut in de Champions League met een nederlaag afgesloten. De Rotterdammers verloren dinsdagavond met 1-3 van Atlético Madrid in het Wanda Metropolitano. De Spanjaarden waren de sterkste ploeg en lieten Feyenoord geen enkele kans.

Atlético Madrid dominant

Al vanaf de eerste minuut toonde Atlético Madrid zich de sterkere partij. De Spaanse ploeg was agressief, gedisciplineerd en had een goed georganiseerd systeem. De Rotterdammers hadden het moeilijk om door de Spaanse verdediging te breken.

Snelle doelpunten van Atlético

Atlético Madrid kwam al vroeg op voorsprong. Antoine Griezmann opende de score na een snelle counter. In de 36e minuut verdubbelde Yannick Carrasco de score. Na rust bleef Atlético Madrid dominant en Joao Félix maakte in de 66e minuut de 3-0.

Feyenoord scoort via Geertruida

Feyenoord scoorde de enige goal in de wedstrijd in de 75e minuut. Marcos Senesi gaf een voorzet die door Gernot Trauner in de richting van Lutsharel Geertruida werd gekopte. Geertruida schoot de bal vervolgens met zijn linkerbeen in de verre hoek.

Feyenoord heeft nog werk te doen

Ondanks de nederlaag kan Feyenoord de Champions League-debuut niet als een mislukking bestempelen. De Rotterdammers speelden tegen een sterke tegenstander en werden in de eerste helft overklast. In de tweede helft was Feyenoord wel beter, maar Atlético Madrid was simpelweg te sterk.

Volgende wedstrijd

Feyenoord speelt volgende week dinsdag zijn tweede Champions League-wedstrijd. Dan is de tegenstander FC Porto. De Rotterdammers zullen dan hopen op een betere prestatie en op een eerste overwinning in de Champions League.

Thank you for visiting our website wich cover about Champions League Debuut Feyenoord Eindigt In Nederlaag. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.