Barcelona Taber Efter Tidlig Udvisning I Champions League

Barcelona taber efter tidlig udvisning i Champions League

Barcelona blev slået 2-1 af Inter i Champions League efter en tidlig udvisning af Ronald Araújo. Inter scorede to gange i første halvleg, og Barcelona formåede kun at score et mål i anden halvleg.

Det var en hård aften for Barcelona i San Siro. Allerede efter 28 minutter blev Ronald Araújo udvist med rødt kort, efter at han havde begået et straffespark og derefter modtaget et gult kort for at protestere mod dommeren.

Inter udnyttede mandskabsfordelen fuldt ud og scorede to gange i første halvleg. Nicolo Barella bragte Inter foran efter 10 minutter, og Lautaro Martínez øgede føringen til 2-0 med et straffespark efter Araújous forseelse.

Barcelona kæmpede for at komme tilbage i kampen, men Inter forsvarede sig godt og tillod ikke Barca at skabe mange farlige chancer. I anden halvleg formåede Barcelona dog at reducere til 2-1 med et mål fra Robert Lewandowski.

Resultatet betyder, at Barcelona nu er i en vanskelig situation i Champions League. De er i bundgruppen af ​​gruppe C med to point efter tre kampe.

"Vi er meget skuffede," sagde Barcelonas træner Xavi efter kampen. "Vi spillede godt, men det røde kort ændrede alt. Vi er nødt til at komme tilbage i kampen, men det bliver ikke let."

Barcelonas næste kamp i Champions League er mod Bayern München den 26. oktober.